En kunde pakker ud...

Vi har for nylig modtaget en e-mail med billeder og en historie fra en kunde, der lige har fået sin første dukke hjem. Det var så positivt og sjovt at vi synes det passer her, vi modtager jævnligt hundredvis af positive mails, men det var lige præcis med både billeder og feedback, hvilket vi sætter lidt ekstra pris på.

Hej Docklandet,
Så kun 2 dage senere kommer min pakke endelig. Da dette er mit første køb efter lige at have tjekket dit websted og sendt en e-mail med din kundeservice, er jeg super nysgerrig efter det hele.

Låda

Efter at have delt kassen op, ser du, at alt er godt og smidigt pakket med mine ekstra valg øverst. Jeg valgte at købe min egen model og også ekstra parykker for hurtigt at kunne ændre hendes stil.

Peruker Peruker Peruker

Tillbehör Filt Huvud

Min dukke kom med en mørk paryk og et fantastisk ansigt med mørke øjne, så en ægte skønhed fra Middelhavet ligesom selv sommerromancer fra tidligere ferierejser.
Jeg købte også en blond og en rødlig paryk, for at være kunne ændre sin stil.

Kroppen

Så dukken kommer meget godt pakket ind og allerede i første øjeblik føler hun sig stabil og er meget rar. På trods af al information om forskelle mellem produktbilleder og virkelighed, er hun meget ens og virkelig flot kvalitet.

Mörka tjejen

Når jeg først har fået tøj på hende og fået orden på hendes hår, føler hun sig langt over al forventning.

Blonda dockan

Det er også rigtig sjovt at prøve endnu en paryk og tøj, hun blev pludselig en anderledes dukke og giver en meget fremtidig glæde.

Jeg vil dog fortælle dig lidt kort på Docklandet, at jeg efter mit første køb indser, at vægten lige som du nævnte er mere mærkbar, end jeg troede. Det er virkelig at sætte hende op i en indstilling og så bruge det, fordi du ikke kan ændre hurtigt og kaste rundt om hende, hvis du ikke hænger ud i fitnesscenteret meget. Jeg ville nok kigge mere på dine lidt dyrere dukker med opgraderede skeletter og andre lækre funktioner. Men du skal starte med noget et sted, før du også køber det bedste.

Kvaliteten af ​​dukken er rigtig god, men svær at sammenligne med andre, da du ikke har set dem mere end på din hjemmeside. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig med flere køb, når jeg får mere fornemmelse for den dukke, jeg lige har fået hjem.

Med venlig hilsen
XXXXX (kundetilfreds)