En kunde pakker ut...

Vi mottok nylig en e-post med bilder og en historie fra en kunde som nettopp har fått sin første dukke hjem. Det var så positivt og gøy at vi synes det passer her, vi får jevnlig hundrevis av positive e-poster, men dette var akkurat med både bilder og tilbakemeldinger, noe vi setter litt ekstra pris på.

Hei Docklandet,
Så bare 2 dager senere kommer endelig pakken min. Siden dette er mitt første kjøp etter å ha sjekket nettstedet ditt og sendt e-post med kundeservicen din, er jeg veldig nysgjerrig på det hele.

Låda

Etter å ha delt opp boksen ser du at alt er bra og smidig pakket med ekstravalgene mine øverst. Jeg valgte å kjøpe min egen modell og også ekstra parykker for å kunne endre stilen hennes raskt.

Peruker Peruker Peruker

Tillbehör Filt Huvud

Dukken min kom med en mørk parykk og et fantastisk ansikt med mørke øyne, så en ekte skjønnhet fra Middelhavet akkurat som sommerromanser fra tidligere ferieturer.
Jeg kjøpte også en blond og en rødlig parykk, for å være kunne endre stilen hennes.

Kroppen

Så dukken kommer veldig godt pakket inn og allerede i første øyeblikk føler hun seg stabil og er veldig fin. Til tross for all informasjon om forskjeller mellom produktbilder og virkelighet, er hun veldig lik og virkelig fin kvalitet.

Mörka tjejen

Når jeg først har fått på henne noen klær og fått orden på håret, føler hun seg langt over all forventning.

Blonda dockan

Det er også veldig gøy å prøve en annen parykk og klær, hun ble plutselig en annerledes dukke og gir en veldig fremtidsglede.

Jeg vil imidlertid fortelle deg litt kort på Docklandet at jeg skjønner etter mitt første kjøp at vekten akkurat som du nevnte er mer merkbar enn jeg trodde. Det er virkelig å sette henne opp i en setting og deretter bruke den fordi du ikke kan endre deg raskt og kaste rundt henne hvis du ikke henger mye på treningsstudioet. Jeg ville nok sett mer på de litt dyrere dukkene dine med oppgraderte skjeletter og andre fine funksjoner. Men du må begynne med noe et sted før du kjøper det beste også

Kvaliteten på dukken er veldig bra, men vanskelig å sammenligne med andre siden du ikke har sett dem mer enn på nettstedet ditt. Jeg kommer garantert tilbake til deg med flere kjøp når jeg får mer følelse for dukken jeg nettopp har kommet hjem.

Hilsen
XXXXX (kundefornøyd)