- Fokus på kvalitet och nöjda kunder -

Vår vision är att kunna erbjuda dig som kund kvalitetsprodukter till bästa möjliga priser. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa sexdockor i många olika storlekar och stilar. Något för alla smaker. Vi hoppas och tror att du kan hitta det du söker hos oss. Vi är experter på sexdockor!

Docklandet.se -

Varumärket Docklandet™ skapades och grundades 2019 men vi har varit aktiva i branschen sedan 2017. Docklandet drivs av Dalarna Exclusive AB och håller till i Borlänge mitt i Dalarna. Vi säljer främst dockor genom webbutiken men det går även att köpa en docka på plats i Borlänge. Vi lagerhåller i Borlänge och hyr även lager utanför Sverige. Vårat mål är att kunna erbjuda dig som kund ett brett men noga utvalt utbud av högkvalitativa sexdockor till de bästa priserna!

Hur arbetar vi? -

Vi är oftast bemannade alla dagar i veckan. Vardagar mellan 08:00 - 20:00 och helger 10:00 - 18:00. Vår support svarar på alla tänkbara frågor och funderingar du som kund kan tänkas ha. Vi finns också tillgängliga för support efter att köp genomförts, om hjälp eller råd skulle behövas med något.

Vi skickar behandlar alltid ordrar samma dag som de är lagda och paketet skickas oftast ut samma dag eller dagen efter, lite beroende på när ordern är lagd och vilket lager vi skickar ifrån. Leverans sker normalt inom 2-4 arbetsdagar och vi eftersträvar att alltid uppnå detta. Vi skickar ut spår-nummer strax efter att paketet har skickats, så att du kan följa försändelsen. 

Våra sexdockor är alltid kontrollerade innan leverans antingen av oss eller av våra samarbetspartners. Om så önskas kan bilder på den specifika dockan skickas till kund innan leverans sker. 

Vi söker hela tiden efter nya produkter att utöka sortimentet med och reviderar de produkter vi redan har. Det är såklart viktigt för oss att hitta de bästa inköpspriserna, men det är även viktigt med överkomliga fraktpriser, vilket ibland kan vara knepigt med stora tunga paket som dessa. Då vi alltid erbjuder fri frakt för kunder så är frakten redan inräknad i våra produktpriser och inget kunder behöver tänka på eller bry sig om. Men för att kunna ge dig som kund ett så bra pris som möjligt, så är detta en viktigt aspekt för oss. Vi vill kunna hålla låga priser och samtidigt kunna erbjuda snabb och säker leverans. 

Vi samarbetar med flera tillverkare av sexdockor och är väl insatta i det senaste på marknaden. Vi har också stora möjligheter att utföra specialbeställningar efter önskemål. Det går att uppgradera våra dockor efter önskemål, specialanpassa de helt från fabrik, vi kan även ta in i princip vilken docka som helst du kan hitta i andra webbutiker. Vi kan också skapa helt nya dockor efter önskemål. 

Sexdockor -

Våra sexdockor är uppdelade i tre huvudkategorier, korta, mellan och långa sexdockor. Vi har valt att dela upp dockorna i dessa kategorier främst pga att priset skiljer sig ganska markant mellan storlekarna. Vi vill kunna erbjuda storlekar och stilar av sexdockor som passar alla, oavsett vilket intresse eller vilken fysisk förmåga man besitter. Som vi nämnt några gånger så håller alla våra dockor hög kvalitet. Men vissa variationer finns. Vi har nyligen startat ett samarbete med marknadsledande WM-Doll's och erbjuder numer även deras dockor i vårat sortiment. Dessa dockor har en högre prislapp och håller extremt hög kvalitet.

Mer information om sexdockor -

I vår text information om sexdockor kan du läsa ytterligare information om oss och våra sexdockor. 

Läs även gärna igenom våran F.A.Q med vanliga frågor från kunder och svar ifrån oss. Finns mycket bra information tillhands där.

Vi har nyligen lagt till en sektion med videoklipp som visar upp några av våra sexdockor. Där går det att se tydligt hur dockan ser ut, vi visar även hur dockans hud och olika kroppsdelar reagerar vid beröring. 

I vår sektion med fabriksbilder kan du se bilder på sexdockor tagna utanför studio, utan studioljus och utan styling eller redigering. Vi kan skicka över fler bilder på dockor inför köp. Vid specialbeställningar från fabrik så fotas dockan innan leverans, så kund själv kan godkänna att allt ser ut som det ska.  

Här kan du läsa tips om hur du  tar hand om din sexdocka, skötselråd. Det är bra att själv söka runt lite på YouTube och forum också, finns många bra tips och tricks om hur man kan ta hand om sin sexdocka. Går såklart även bra att fråga oss om råd också! 

Vi har alltid helt fri frakt men läs gärna våra leveransvillkor om något känns oklart. Läs igenom ångerrätt och returer om du vill veta vad som gäller vid ångrat köp.

- Kontakt -

info@docklandet.se

Dalarna Exclusive AB
Org.nr 559265-0468
Allfarvägen 83 C
784 42 Borlänge