0

Din varukorg är tom

Robot Sexdocka från Irontech Doll. Uppgradera din TPE-docka till en robot-sexdocka med dessa nya funktioner!

Robot Sexdocka

Irontech Doll fortsätter visa att de ligger i framkant vad gäller innovation i sexdockornas fantastiska värld. Deras slogan "beauty inspired creation" är inte enbart en slogan utan de menar att det är en process där de fortsätter att sträva efter att hela tiden lära sig mer och forska fram nya tekniker, varje dag. 

De har nu lanserat ett antal robot-funktioner där man får med och kan välja bland ett flertal olika heta och spännande funktioner för TPE-dockor!

Vanligtvis tänker man kanske på vetenskap, teknologi och service när man hör ordet robot. De bygger våra bilar, städar våra hus, och hjälper oss på alla möjliga sätt i våra vardagsliv. Men finns det en robot som kan hålla oss sällskap och tillfredsställa våra sexuella behov? Svaret är ja!

En robot-sexdocka är i huvudsak en verklighetstrogen sexdocka med ett flertal funktioner designade för att återskapa känslan av värme och äkthet.

De många tekniska förändringarna de senaste åren har visat hur snabbt industrier och framför allt världen kan utvecklas. År 2022 stod sexdockorna i centrum mitt i en ny fascinerande era. Fysisk och känslomässig närhet är ett måste för att människan ska kunna må bra och känna sig avslappnade. Irontech Doll menar att detta är anledningen till att man fortsatt att utveckla sina tjänster och produkter, många gånger efter önskemål från sina kunder. Man vill fortsätta att pusha gränserna för att kunna erbjuda kunderna nya och enklare sätt att interagera med sina dockor! 

Vi på Docklandet är otroligt stolta över att äntligen kunna visa upp denna nyhet i vårt sortiment från vår samarbetspartner Irontech doll!

Elektronisk höft och midja

När du slår på strömmen kommer robot-sexdockan att vicka på höfterna och midjan precis som en riktig människa. Med den trådlösa fjärrkontrollen kan du enkelt justera hastigheten helt efter dina personliga preferenser. Utforska dina kroppsliga hemligheter och begär tillsammans med din robot sex doll, hon kommer inte att göra dig besviken.Robot Sex Doll Instruktioner:

 1. När robot-sexdockan är påslagen kan du själv justera hastigheten efter eget tycke och smak. Därefter rör sig dockan av sig själv.
 2. Funktion Elektronisk Höft och Midja har tre olika hastigheter:
 • A-låg hastighet,
 • B-medelhastighet och
 • C-Högsta hastighet,
 • samt D för stopp.


*Försiktighetsåtgärder, var observant på följande*

 1. När robot-sexdockan med automatiska kroppsrörelser rör på midjan When the Automatic body movement robot sex doll moves with the waist, the hands are pressed on the hip joint to raise the legs to prevent the motor from turning the legs and being unable to lift the legs.
 2. Robot-sexdockans eluttag bör skyddas från vatten. Vi rekommenderar att man vid skötsel och rengöring täcker över uttaget med vattentätt material för att inte riskera skador.
 3. Var uppmärksam vid normal användning. Låt inte robot-sexdockan sitta uppe på dig när du ligger ner; detta för att undvika skador på dig själv då dockan är mycket tung.
 4. Efter användning av robot-sexdockan är det viktigt att åter ställa in den på D-läget med fjärrkontrollen (Stopp). Koppla också bort strömtillgången för att undvika att råka sätta på den.
 5. Innan du använder robot-sexdockan är det viktigt att du stabiliserar dockan; detta då dockan är mycket tung och annars riskerar att välta.

 

Automatisk Knipa & Suga-vagina

Kan din sexdocka ge dig otroligt intensiv sexuell njutning? Oh ja! Den automatiska knip- och sugvaginan kommer definitivt att få dig att häpna. Funktionerna Värme, Vibration och Stönande ingår.

 

Information för Automatisk Knip & Sug-vagina:

 1. För att sätta på och stänga av funktionerna, håll knappen intryckt 3 sekunder
 2. Du kan koppla in hörlurar med 3,5 mm uttag om du vill vara mer diskret och inte använda den inbyggda högtalaren.
 3. Skulle boxen med högtalaren laddas ur, var inte orolig: den kan enkelt laddas med en micro-usb-sladd! Övriga funktioner fungerar som normalt.
 4. Samtliga funktioner kontrolleras med knappen på högtalarboxen, och startar samtidigt när man trycker igång den. Alla funktioner stängs också av samtidigt.
 5. Knip- och Sug-vaginan har tre olika effektnivåer: när den slås på är lägsta nivån aktiv. För att aktivera andra och tredje nivån trycker man två respektive tre gånger på knappen. För att återgå till den första nivån trycker man på knappen fyra gånger i följd.

*Försiktighetsåtgärder, var observant på följande*

 1. Högtalarboxen bör skyddas mot vatten, var uppmärksam och försiktig när du rengör robot-sexdockan.
 2. Använd inte högtalaranboxen samtidigt som du laddar den: detta kan leda till tekniska problem.
 3. Stoppa inte in hårda föremål i vaginan när knip- och sug-funktionen är igång, såsom träpinnar, metalstänger och liknande. Detta för att undvika skador på robot-sexdockan.

*På grund av begränsningar i dockans kropp rekommenderar vi inte att vissa funktioner används tillsammans*