0

Din varukorg är tom

FAQ

FAQ - Vanliga frågor och svar

Jag är orolig för oväntade kostnader som frakt och tull, säkert att jag slipper det? Jag har sett att vissa butiker tar flera tusen i frakt och samma med tull. 
100% säkert. Våra produkter skickas från Sverige och närliggande länder. Du riskerar aldrig oväntade kostnader som tull och vi har alltid fri frakt! Det tillkommer aldrig extra kostnader utöver priset på varan. Det finns heller ingen risk att någon av våra dockor fastnar i tull. 

Om jag beställer en sexdocka hur kan jag vara säkert på att jag förblir anonym? 
Docklandets namn eller logo syns ej på paketet, finns heller ingenting annat som kan avslöja paketets innehåll. Vid korttransaktions kommer det stå "Svensk handel" och inget annat. Vi kommer aldrig lämna ut dina kontaktuppgifter. Om du vill så finns även möjlighet att betala med krypterad valuta som tex. Bitcoin.

Hur levereras sexdockorna? 
De levereras med PostNord, UPS eller Schenker direkt till dörren. Normal leveranstid är 2 - 4 dagar. Ibland tar leveransen längre av olika anledningar, i de flesta fall informeras du om kund då i förväg. Om du vill veta exakt leveranstid så går det bra att maila oss och fråga. När paketet anländer till din stad så får du ett sms av fraktagent där du får välja tid för utkörning eller om du själv i vill hämta paketet. 

Kan dockorna stå av sig själva? 
Vissa modeller har valmöjligheten "stående fot". Men även de med vanlig fot kan stå upprätt med något att stödja sig mot. De klarar också av att stå i väldigt många olika positioner. 

Går det att värma upp dockan på nåt vis? 
Dockorna värms snabbt upp av ens egen kroppsvärme. Det går även att för-värma dockan på olika vis. Smidigast är med hjälp av en elektrisk värmefilt. Andra metoder är till exempel uppvärmning med vatten eller med hjälp av en värmestav. Var försiktig med att använda för hög värme då materialen är känsliga för höga temperaturer. 

Är dockorna verkligen så snygga och verklighetstrogna som de ser ut på bilderna? 
Ja! Våra sexdockor är fantastiskt fina, både i ansikte och kropp. Värt att tänka på är att bilderna på dockorna är tagna med bra studioljus och ibland med viss styling så som hårspray, läppglans och kläder. Vi lovar att dockan du köpt och sett bilder på är den du får levererad hem till dig. Det går alltid att själv styla dockan så den ser ut exakt som på våra bilder. Många har egna idéer runt stil och styling. 

Hur gör jag om jag fått fel docka, om någon detalj inte stämmer eller om dockan är trasig?
Undersök dockan försiktigt innan användning. Om något inte stämmer så fotograferar du det och hör av dig till oss. Skulle det handla om att paketet är skadat under leverans så kontaktar du först fraktagenten som levererade paketet. Det är ovanligt med fel, men skulle detta ske så har du rätt till retur eller kompensation. Läs mer om vår fraktpolicy och återbetalningspolicy i kassan. 


Det går bra att besöka oss i Borlänge för att själv hämta upp din sexdocka. Vi är inte en fysisk butik utan dockan får hämtas från vårat lager. 

Du behöver därför höra av dig till oss i förväg för att bokning dag och tid.

Du får såklart titta på dockan innan köp så du vet att allt stämmer! Du behöver alltså inte betala något i förväg och du är inte förbunden till något om dockan inte lever upp till dina förväntningar. 

Vi har inte hela vårat lager i Borlänge. Du behöver därför fråga om aktuell lagerstatus på dockan du är intresserad av om du planerar att själv hämta den från oss. Passa gärna på att fråga oss om du har andra funderingar också! 

Fyll i kontaktformuläret med namn, e-post, eventuella frågor samt önskemål om dag och tid.