OBS! PostNord har just nu problem med att skicka ut aviseringar via e-mail och sms. Flera kunder har ej kontaktats av PostNord vid leverans vilket resulterat i att paket legat länge hos ombud i onödan. Om din order är sen vänligen kontakta PostNord eller maila oss!

0

Din varukorg är tom


FAQ - Vanliga frågor och svar

Hur levereras sexdockorna? 
Våra sexdockor levereras med DHL, PostNord, UPS eller Schenker, beroende på postort. Normal leveranstid är 2 - 4 dagar. När paketet anländer till din stad så kontaktas du av fraktagent för att boka tid för utkörning eller om du själv i vill hämta paketet. Oftast skickar vi hela dockan i ett stort paket, men ibland skickar vi huvud och kropp i varsitt paket. 

Hur betalar jag? 
Det går bra att betala med VISA, Mastercard och American Express via Stripe betalväxel som Docklandet.se använder för kortbetalningar. Pengarna reserveras på ditt bankkonto när du bekräftar din order och dras sedan från kontot när produkten blir levererad. Det går även bra att betala med PayPal eller med Bitcoin. Stripe och PayPal har höga krav på säkerhet och sekretess, detta gäller både för deras egna tjänster och för deras samarbetspartners. Du kan alltid känna dig helt trygg med att dina pengar och uppgifter hanteras ansvarsfullt och säkert. 

Om jag beställer en sexdocka hur kan jag vara säker på att jag förblir anonym? 
Varken Dalarna Exclusive AB eller Docklandet's namn eller logo syns på paketet. Finns heller ingenting annat som kan avslöja paketets innehåll. När köp genomförs så står det "svensk handel" eller "SHANDEL" på kontoutdraget. Alla transaktioner är krypterade och alla uppgifter skyddade. Vi på Dalarna Exclusive AB kommer aldrig lämna ut dina uppgifter. Om du vill så finns även möjlighet att betala med krypterad valuta som tex. Bitcoin.

Jag är orolig för oväntade kostnader som frakt, skatt eller tullavgift, säkert att jag slipper det? Jag har sett att vissa butiker tar flera tusen i frakt och samma med tull. 
100% säkert. Våra produkter skickas från Sverige och närliggande länder. Du riskerar aldrig oväntade kostnader som tullavgift och vi har alltid fri frakt! Det tillkommer aldrig extra kostnader utöver priset på varan. Det finns heller ingen risk att någon av våra dockor fastnar i tullen. 

Kan jag komma till er och titta på sexdockorna? 
Det går bra! Hör av dig till oss så hittar vi en tid som passar. Läs mer här.
Vi finns i Borlänge och har oftast de flesta dockor i webbutiken hemma för upphämtning. 

Kan dockorna stå av sig själva?
Vissa modeller har "stående fot", sexdockan har då 3 metalltassar under vardera fot att balansera på. Dockan kan stå upp väldigt långa perioder utan att riskera att skadas av sin egen tyngd. Även de med vanlig fot kan stå upprätt en stund med något att stödja sig mot. 

Det verkar som att min dockas mun är försluten? 
Vissa av våra dockor har mun och ibland även vagina försluten från fabrik. Denna "hinna" går lätt att trycka hål på med ett finger eller liknande. Det blir inga märken efter detta, det går lätt att klippa bort om det skulle bli någon liten flik på insidan som syns. 

Går det att värma upp dockan på nåt vis? 
Dockorna värms snabbt upp av ens egen kroppsvärme. Det går även att för-värma dockan på olika vis. Smidigast är med hjälp av en elektrisk värmefilt. Andra metoder är till exempel uppvärmning med vatten eller med hjälp av en värmestav. Var försiktig med att använda för hög värme då materialen är känsliga för höga temperaturer. 

Varför har ni slutat inkludera värmestav med dockorna? 
Tidigare medföljde värmestav till de flesta av våra dockor. Vi har dock stött på problem med import då hela paketet med sexdocka + tillbehör blir att betecknas som elektronik tillsammans. Detta har inneburit högre kostnader för oss vilket kan påverka priset på dockorna, och vi vill såklart bibehålla våra låga kostnader. Värmestavarna har dessutom tyvärr varit av relativt låg kvalitet. Vi sålde tidigare värmestavar separat men dessa fick vi tyvärr ingen vidare respons på. 

Är dockorna verkligen så snygga och verklighetstrogna som de ser ut på bilderna? 
Ja! Våra sexdockor är fantastiskt fina, både i ansikte och kropp. Värt att tänka på är att bilderna på dockorna är tagna med bra studioljus och ibland med viss styling så som hårspray, läppglans och kläder. Vi lovar att dockan du köpt och sett bilder på är den du får levererad hem till dig. Det går alltid att själv styla dockan så den ser ut exakt som på våra bilder. Många har egna idéer runt stil och styling. 

Kan jag få se fler bilder på dockan? Vill gärna se "fabriksbilder" dvs. inte studiobilder.
Det går bra! Skriv till oss så skickar vi över några fler bilder. Vi har i de flesta fall bilder på dockor från fabrik tillgängligt, och vi kan även om så önskas fota kropp + huvud direkt från förpackning (vi öppnar dock inga emballage). 

Hur gör jag om jag fått fel docka, om någon detalj inte stämmer eller om dockan är trasig?
Undersök dockan försiktigt innan användning. Om något inte stämmer så fotograferar du det och hör av dig till oss. Skulle det handla om att paketet är skadat under leverans så kontaktar du först fraktagenten som levererade paketet. Det är ovanligt med fel, men skulle detta ske så har du rätt till retur eller kompensation. Läs mer om vår fraktpolicy och återbetalningspolicy i kassan. 

Ni har många fler omdömen på eran egna sida än på Trustpilot.se, hur kommer det sig? 
Vi har ganska nyligen blivit medlemmar på Trustpilot. Produktrecensionerna i vår butik däremot har kunder kunnat lämna från den dagen vi startade upp. Så finns många fler där. Dessutom tror vi att vissa är lite rädda för att synas på en sån stor och etablerad sida som Trustpilot.se med sina eget namn. Det som många inte vet däremot, är att det faktiskt går att ändra sitt namn på Trustpilot. Ens användare är fortfarande knuten till ordern som lagts, men det går att ändra användarnamn om man önskar att vara lite mer diskret eller helt anonym. 

Har ni alltid rea? 
Kort och gott, ja! Alla dockor i sortimentet ligger en bit under det normala marknadspriser. Det kommer vi hålla i! Vi kör även tillfälliga korta kampanjer ibland på vissa dockor, oftast när vi har högt lagersaldo på dessa produkter, eller i vissa fall när vi vill sälja slut på en produkt. Vi kör även kampanjer vid Black Friday och andra liknande tillfällen.  

Har jag någon garanti? 
Om din sexdocka gått sönder eller är obrukbar på grund av ett dolt fabriksfel (som du kan bevisa) så har du rätt att få ett helt nytt exemplar skickat till dig! Detta gäller även om sexdockan är använd och du behöver inte returnera den. 

Om jag vill beställa en modifierad sexdocka efter mina önskemål, vad finns att erbjuda?
Du kan modifiera eller kombinera i princip vilken docka/kropp/huvud du vill i vårat sortiment. Du kan såklart också fråga oss om vi kan få fram andra ansikten eller kroppar. Special-modifierade dockor innebär oftast att vi lär beställa direkt från fabrik, leveranstiden landar då på mellan 3 och 6 veckor ungefär. För prisuppgifter, skriv och fråga! 

Vi kan ändra;

Det går också att uppgradera dockan med;