Docklandet - Upp till 60% rea på sexdockor av högsta kvalitet. Köp din sexdocka idag, expressleverans till hela Norden och även upphämtning i Borlänge. Sexdockor även kallat real dolls. Sveriges största utbud och bästa priser med tusentals nöjda kunder!Sexdockor från Docklandet 

Allmänt om våra sexdockor

Är sexdockorna verkligen så snygga som de ser ut?

Du kanske har förundrats över hur fantastiskt snygga sexdockor kan vara. Det är alltid samma sexdocka på bilden som i verkligheten, dvs det du kommer få levererat vid ett köp. Värt att tänka på är att bilderna på dockorna är tagna av skickliga fotografer vilket såklart får dockorna att synas från sina bästa sidor. På vissa bilder är även dockorna ganska så stylade vilket kan göra de extremt snygga. Att det blir bättre bilder med rätt fotograf, styling och redigering gäller såväl sexdockor som människor. Du kan självklart själv styla och klä din sexdocka efter egen smak! På de bilder vi har så är de flesta dockor relativt o-stylade, men några dockor är lite extra stylade och det syns oftast tydligt.
Till exempel Filippa, Jenny, Greta.  

NYHET! Vi har lagt upp en sektion med bilder på sexdockor ej tagna i studio och utan styling eller redigering. Passa gärna på att även spana i vår nya sektion med videoklipp. Vi hoppas att dessa bilder och videos ska ge en bra uppfattning av hur din upplevelse av dockan kommer att bli och med detta ge extra trygghet inför ett köp.


Hur kan vi hålla så låga priser?

Du kanske har spanat in andra sidor som säljer sexdockor och blivit förundrad över priserna. Ofta säljs exakt samma dockor vi har för allt mellan 13 000 kr - 30 000 kr. I vissa butiker ligger de ännu högre till och med. Att vi kan hålla så pass mycket lägre pris beror främst på våra fantastiska samarbetspartner som vi haft förmån att träffa på plats vid fabrikerna utomlands. En annan anledning är att vi kör på ett koncept med ett relativt smalt utbud av sexdockor. På många andra sidor kan du välja mellan hundratals dockor, tiotals längder, hudfärger, bröststorlekar, ögon, mm. Detta gör att produktionen av dockorna såklart inte går lika smidigt och det blir dyrare. Vi satsar på ett noga utvalt sortiment med genuina dockor i det format som vi anser lämpar sig bäst. Men vi har också möjligheten att efter önskemål skräddarsy produkter. Tex. ändra längd, bröststorlek, hudfärg, mm. Detta kan dock medföra en ändring i priset. Har du speciella önskemål om en produkt så tveka inte att höra av dig. Vi uppdaterar vårat sortiment kontinuerligt, om du har önskemål om en docka vi inte har i våra så tveka inte att höra av dig! Vi har flera underleverantörer med breda sortiment och vi kan ta in dockor efter efterfrågan och ge ett bra pris. 


Om våra korta sexdockor
 

 • Några av våra dockor är ganska korta. Detta får inte dockorna att se ut som dvärgar eller minderåriga. 
 • En mindre storlek gör att dockorna kan hålla ett lägre pris då materialkostnaden för kroppen blir väsentligt lägre. TPE och medicinskt stål är högkvalitativa dyra material.
 • Mindre dockor är också lättare att förvara och framförallt lättare att hantera. Även de minsta storlekarna är tunga pjäser. Med tex. ryggproblem eller begränsad muskelkapacitet kan en större storlek vara omöjlig att hantera. 
 • Våra korta sexdockor är miniatyrer av vuxna människor. Alltså, INGEN sexdocka vi säljer föreställer tjejer under 18 år. För att göra det extra tydligt har alla våra dockor i kategorin "korta dockor" extra stora bröst och markerade höfter. 
 • Vi är medvetna om att det existerar dockor som ska efterlikna ej myndiga personer. Vi kommer aldrig sälja sådana dockor, och vi kommer vänligen men bestämt avvisa förfrågningar om sådana dockor. 
 • Alla våra sexdockor är certifierade med CE och FDA.
 •  

  Sexleksaker för män!

  Tjejer har i alla tider av naturliga själ haft tillgång till smidigare lösningar för egen njutning än vad män har. Nu är det dags att ta revansch! Tack vare teknikens framgång med utveckling av vagina-attrapper och material som är verklighetstrogna den mänskliga huden, så finns nu ett så gott som fullgott alternativ till sex med en tjej. Vissa tycker till och med sex med en sexdocka, även kallad "real doll", kan vara bättre än den riktiga varan. Varför undrar du kanske? 


  Andra anledningar till att köpa en sexdocka:


  Är det pinsamt att köpa en sexdocka? Bör jag skämmas?

  ABSOLUT INTE!

  Undersökning visar att nio av tio kvinnor äger eller har ägt en sexleksak. Men på männens sida är det helt tvärt om, speciellt om vi pratar om hetero män, så har det tidigare varit väldigt ovanligt med sexleksaker. Med våra fantastiska sexdockor så kan män äntligen få sina behov tillfredsställda på ett härligare vis. Precis som kvinnor kunnat få i många många år! Vi är alla sexuella varelser och ens sexualitet och behov är inget att skämmas över. Dessutom har vi alla rätt till vårat privatliv och det får innehålla vad som helst så länge det inte går ut över andra. 

  Läs också gärna våran F.A.Q med vanliga frågor och svar! 

  Realistiska sexdockor av den bästa kvalitén till oslagbara priser! 2-4 dagars diskret leverans direkt till dörren och alltid fri frakt! Gör som tusentals nöjda svenskar och köp din sexdocka hos Docklandet! Svensk support och 100% diskret. Du kan även hämta din docka direkt hos oss i Borlänge. Välkommen!

  Hoppas denna långa informationstext var givande för dig! Om du har fler frågor
  eller funderingar, tveka då inte att höra av dig till info@docklandet.se


  Med vänliga hälsningar
  Oss på Docklandet