5000+ nöjda kunder! Alltid fri frakt

0

Din varukorg är tom

Sexdockor och Real Doll tillverkade av TPE och Silikon. Köp en sexdocka hos Docklandet idag, alltid fri frakt till Sverige och hela Norden. Vi har över 400 sexdockor, miniatyrer, full-size real doll, manliga sexdockor, kurviga sexdockor, WM-Doll, Zelex.


Sexdockor från Docklandet 

 • Våra sexdockor håller högsta kvalitet, även de dockor vi har i de lägre prisklasserna.  
 • Vissa dockor i vårt sortiment säljs till nästan det dubbla priset av andra svenska butiker. Det är samma docka, eller i värsta fall en sämre variant av våra. Vi har Sveriges bästa och lägsta priser utan att tumma på dockornas kvalitet. 
 • Dockorna ser alltid lika ut i verkligheten som på bilderna.
 • Tillbehör medföljer alltid våra sexdockor. Kläder varierar, oftast medföljer ett sexigt linne, då dockorna på bilderna stylats och ibland fått andra kläder för ändamålet.
 • Vi har expressleverans på de flesta av våra sexdockor. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar.
 • Många av våra dyrare sexdockor tillverkas i samband med beställning. Du som kund kan anpassa din docka helt efter dina önskemål och behov. Vi kan erbjuda våra svenska och nordiska kunder förmånliga priser på sexdockor från WM-Doll, YL-Doll, Piper Doll, Doll Forever, Irokebijin, Entity Real Doll, Starpery, Irontech Dolls, mfl.
 • Våra dockor levereras i en kartongförpackning, och vad paketet innehåller syns inte utifrån. Diskret, säkert och stabilt paketerat. Observera dock att paketen är relativt stora och tunga.

Allmänt om våra sexdockor

 • Vaginalt djup är ca 18 cm
 • Mun-djup är ca 13 cm
 • Anal-djup är ca 17 cm
 • Insidan av öppningarna är konstruerade på samma sätt som för exempel en "fleshlight". Detta ger tillsammans med glidmedel en mycket verklighetstrogen känsla. Vid uppvärmning med för exempel vatten eller en värmestav blir känslan ännu bättre. Värt att notera är att dockan "värms upp" relativt snabbt även vid vanlig användning utan hjälpmedel. 
 • Sexdockor är generellt lite mindre än vad verkliga tjejer är. Detta är inget som påverkar verklighets känslan över huvud taget. Trots att dockorna är lite mindre, så är de dock ändå relativt stora och tunga. 
 • Dockorna är tillverkade av materialen TPE och Silikon och är av högsta kvalitet. Båda materialen är mycket verklighetstrogna, både i utseende och känsla. De är dessutom väldigt slitstarka och hållbara. 

Är sexdockorna verkligen så snygga som de ser ut?

Du kanske har förundrats över hur fantastiskt snygga sexdockor kan vara. Det är alltid samma sexdocka på bilden som i verkligheten, det vill säga den du kommer att få levererad vid ett köp. Värt att tänka på är att bilderna på dockorna är tagna av skickliga fotografer vilket framhäver dockornas bästa sidor. Att det blir bättre bilder med rätt fotograf, styling och redigering gäller såväl sexdockor som människor. På de flesta bilder vi har så är de flesta dockor relativt stylade med kläder och smink, men du kan självklart själv styla och klä din sexdocka efter egen smak!

Vi har lagt upp en sektion med fabriksbilder på sexdockor utan styling eller redigering. Spana också in vår nya sektion med videoklip. Vi tror och hoppas att dessa bilder och videos ger dig en bra uppfattning av hur din upplevelse av dockan kommer att bli och med detta ge extra trygghet inför ett köp.


Hur kan vi hålla så låga priser?

Vi håller oss ständigt uppdaterade på branschen och ser hela tiden till att
våra priser ligger enligt marknaden och i de flesta fall också under snittpriserna för att vara så konkurrenskraftiga som möjligt. En docka för 25 000 kr hos oss kan i många fall kosta bortåt 35 000 hos konkurrenterna. 
Vi har också ett unikt samarbete med våra partners och direktkontakt med fabrikerna där dockorna produceras vilket gör att inga mellanhänder behövs, vi sköter allt!

De flesta köp hos oss görs på nätet - inget lagersaldo eller mellanhantering, din docka skickas direkt till dig som kund från fabriken eller fabrikens lager utan att behöva mellanlanda någonstans. 


Om våra korta sexdockor 

 • Några av våra dockor är ganska korta. Detta får inte dockorna att se ut som kortväxta människor eller minderåriga. Våra korta sexdockor är miniatyrer av vuxna människor. Ingen sexdocka vi säljer föreställer människor under 18 år. För att göra detta extra tydligt har alla våra dockor i kategorin "korta dockor" extra stora bröst och markerade höfter. 
 • Vi är medvetna om att det existerar dockor som ska efterlikna ej myndiga personer. Vi kommer aldrig sälja sådana dockor, och vi kommer vänligen men bestämt avvisa förfrågningar kring sådana dockor. 
 • En mindre storlek gör att dockorna kan hålla ett lägre pris då materialkostnaden för kroppen blir väsentligt lägre. TPE och medicinskt stål är högkvalitativa dyra material.
 • Mindre dockor är lättare att förvara och framförallt lättare att hantera. Även de minsta storlekarna är tunga pjäser. Med tex. ryggproblem eller begränsad muskelkapacitet kan en större storlek vara omöjlig att hantera. 
 • Alla våra sexdockor är certifierade med CE och FDA.

 

Sexleksaker för män!

Tjejer har i alla tider av naturliga grunder haft tillgång till smidigare lösningar för egen njutning än vad män har. Nu är det dags att ta revansch! Tack vare teknikens framgång med utveckling av vagina-attrapper och material som är verklighetstrogna den mänskliga huden, så finns nu ett så gott som fullgott alternativ till sex med en tjej. Vissa tycker till och med att sex med en sexdocka, även kallad "real doll", kan vara bättre än den äkta varan. Varför undrar du kanske? 

 • Du bestämmer själv när och hur länge du vill ha sex. Inga förpliktelser eller känslor inblandade.
 • Dockorna ser extremt bra ut. Det kan vara svårt att träffa tjejer av den kalibern i verkligheten. Så kallade real dolls har i över ett decennium utvecklats till näst intill perfektion. Många av våra dockor har kroppar och utseenden inspirerade av verkliga modeller. 
 • Dockorna har fantastiskt fina kroppar. Att hitta en kort tjej med smal midja och gigantiska bröst är näst intill omöjligt om vi pratar om verkliga tjejer. 


Andra anledningar till att köpa en sexdocka:

 • Sexdockor har under de senaste åren vuxit till en stor bransch. Många gillar att samla på dockor och har som hobby att styla, klä upp och fota sina dockor. Det finns ett helt community med entusiaster som brinner för sitt intresse av real dolls.
 • Många köper en docka för att de känner sig ensamma. En docka av bra kvalitet kan ge ljus i livet när hoppet om den perfekta partnern börjar dala. Sexdockor tror vi är bra för den allmänna manliga hälsan i samhället. 
 • Våra dockor kan användas som skyltdockor vilket är vanligare än vad man kan tro. Dockorna är både snyggare och billigare än vad vanliga skyltdockor brukar vara. 
 • Dockor blir allt mer populära hos par: många fantiserar om lekar med fler än två, men oro och svartsjuka sätter lätt käppar i hjulen. En sexdocka kan lösa dessa problem.
 • Män i förhållanden som ligger på gränsen till otrohet kan få sina begär tillfredsställda med en sexdocka. Som vi alla vet kan det vara svårt att hålla igång sexlivet efter några år tillsammans, och ju längre förhållande desto svårare blir det. Upplevelser med sexdockor kan vara det som räddar ett förhållande då man kan få utlopp för sina fantasier om vänster-prassel.
 • Många par har upplevt att en sexdocka har skapat en bättre relation när ena parten drabbats av längre tids sjukdom eller funktionshinder. Även under graviditeten har par kunnat njuta enskilt eller tillsammans med en docka för att stötta varandra i relationen och sexlivet.
 • Utomlands har tänkandet kring sexdockor utvecklats längre än i våra nordiska länder. Där tänker man mer kring hur dockor kan bidra på flera sätt till en bättre vardag för handikappade och funktionshindrade som annars ofta drabbas av ensamhet eller svårigheter att uppleva vanliga relationer.  
 • Även kvinnor som fantiserar om att vara med någon utav samma kön kan få njutning tillsammans med en vacker docka. 


Är det pinsamt att köpa en sexdocka? Bör jag skämmas?

ABSOLUT INTE!

Undersökningar visar att nio av tio kvinnor äger eller har ägt en sexleksak. Men på männens sida är det helt tvärt om: särskilt om vi pratar om hetero män så har det tidigare varit väldigt ovanligt, och lite tabulagt, med sexleksaker. Med våra fantastiska sexdockor så kan män äntligen få sina behov tillfredsställda på ett härligare vis. Precis som kvinnor kunnat få i många många år! Vi är alla sexuella varelser och ens sexualitet och behov är inget att skämmas över. 

 

Varför ska jag välja Docklandet?

 • Vi strävar efter att ha Sveriges bästa priser på dockor, men vi vill också erbjuda dig mångårig expertis inom branschen och en svensk support där du ska kunna känna att du får svar på dina frågor och funderingar vare sig de handlar om storlekar, material, leverans eller skötsel!
 • Du har hos oss stora möjligheter att specialanpassa din beställning efter dina behov och önskemål för att få en docka som är helt i din smak. 
 • Vi finns med dig hela vägen från köp till leverans, och naturligtvis vid eventuella frågor när du sedan har fått hem din docka och undrar något. Oavsett när i köpet du behöver oss så finns vi här för dig!


Läs också gärna vår F.A.Q med vanliga frågor och svar! 

Realistiska sexdockor av den bästa kvalitén till oslagbara priser! 2-4 dagars diskret leverans direkt till dörren och alltid fri frakt! Gör som tusentals nöjda svenskar och köp din sexdocka hos Docklandet! Svensk support och 100% diskret. Du kan även hämta din docka direkt hos oss i Borlänge. Välkommen!

Hoppas denna långa informationstext var givande för dig! Om du har fler frågor
eller funderingar, tveka då inte att höra av dig till info@docklandet.se


Med vänliga hälsningar
Oss på Docklandet