Docklandet - Upp till 60% rea på sexdockor av högsta kvalitet. Köp din sexdocka idag, expressleverans till hela Norden och även upphämtning i Borlänge. Sexdockor även kallat real dolls. Sveriges största utbud och bästa priser med tusentals nöjda kunder!


Sexdockor från Docklandet 

 • Våra sexdockor håller högsta kvalitet, även de dockor vi har i de lägre prisklasserna.  
 • Vissa dockor i vårat sortiment säljs till nästan det dubbla priset av andra Svenska butiker. Det är samma docka, eller en sämre variant av våra i värsta fall. Vi har Sveriges bästa och lägsta priser utan att tumma på dockornas kvalitet. 
 • Dockorna ser alltid lika ut i verkligheten som på bilderna.
 • Tillbehör medföljer alltid våra sexdockor. Kläder varierar, oftast medföljer ett sexigt linne, då dockorna på bilderna stylats och ibland fått andra kläder för ändamålet.
 • Vi har expressleverans på de flesta av våra sexdockor. Normal leveranstid 2-4 arbetsdagar.
 • Många av våra dyrare sexdockor tillverkas i samband med beställning. Du som kund kan anpassa din docka helt efter dina önskemål och behov. Vi kan erbjuda våra svenska och nordiska kunder förmånliga priser på sexdockor från WM-Doll, YL-Doll, Piper Doll, Doll Forever, Irokebijin, Entity Real Doll, Starpery, Irontech Dolls, mfl.
 • Våra dockor levereras i kartong. Vad som ligger i syns inte på utsidan. Diskret, säkert och stabilt paketerat. Observera dock att paketen är relativt stora och tunga.

Allmänt om våra sexdockor

 • Vagina djup är ca 18 cm
 • Mun djup är ca 13 cm
 • Anal djup är ca 17 cm
 • Öppningarna är på insidan konstruerade på samma sätt som tex. en "fleshlight". Detta ger tillsammans med glidmedel en mycket verklighetstrogen känsla. Vid uppvärmning med tex. vatten eller en värmestav blir känslan ännu bättre. Värt att notera är att dockan "värms upp" relativt snabbt även vid vanlig användning utan hjälpmedel. 
 • Sexdockor är generellt lite mindre än vad verkliga tjejer är. Detta är ingen som påverkar verklighetskänslan över huvud taget. Trots att dockorna är lite mindre, så är de ändå väldigt stora och tunga. Prova själv att lyfta 20-30 kg så får du se. För att inte tala om de tyngsta på över 50 kg. Där krävs muskelkraft och även en bra rygg. 
 • Dockorna är tillverkade av materialen TPE och silikon och är av högsta kvalitet. Båda materialen är väldigt verklighetstrogna, både i utseende och känsla. De är dessutom väldigt slitstarka och hållbara. 

Är sexdockorna verkligen så snygga som de ser ut?

Du kanske har förundrats över hur fantastiskt snygga sexdockor kan vara. Det är alltid samma sexdocka på bilden som i verkligheten, dvs det du kommer få levererat vid ett köp. Värt att tänka på är att bilderna på dockorna är tagna av skickliga fotografer vilket såklart får dockorna att synas från sina bästa sidor. På vissa bilder är även dockorna ganska så stylade vilket kan göra de extremt snygga. Att det blir bättre bilder med rätt fotograf, styling och redigering gäller såväl sexdockor som människor. Du kan självklart själv styla och klä din sexdocka efter egen smak! På de bilder vi har så är de flesta dockor relativt stylade, men några dockor är lite extra stylade och det syns oftast tydligt.
Till exempel Filippa, Jenny, Greta

Vi har lagt upp en sektion med fabriksbilder på sexdockor ej tagna i studio och utan styling eller redigering. Passa gärna på att även spana i vår nya sektion med videoklipp. Vi hoppas att dessa bilder och videos ska ge en bra uppfattning av hur din upplevelse av dockan kommer att bli och med detta ge extra trygghet inför ett köp.


Hur kan vi hålla så låga priser?

Du kanske har spanat in andra sidor som säljer sexdockor och blivit förundrad över priserna. Ofta säljs exakt samma dockor vi har för allt mellan 13 000 kr - 30 000 kr. I vissa butiker ligger de ännu högre till och med. Att vi kan hålla så pass mycket lägre pris beror främst på våra fantastiska samarbetspartner som vi haft förmån att träffa på plats vid fabrikerna utomlands. En annan anledning är att vi kör på ett koncept med ett relativt smalt utbud av sexdockor. På många andra sidor kan du välja mellan fler hundratals dockor, tiotals längder, hudfärger, bröststorlekar, ögon, mm. Detta gör att produktionen av dockorna såklart inte går lika smidigt och det blir dyrare. Vi satsar på ett noga utvalt sortiment med genuina dockor i det format som vi anser lämpar sig bäst. Men vi har också möjligheten att efter önskemål skräddarsy produkter. Tex. ändra längd, bröststorlek, hudfärg, mm. Detta kan dock medföra en ändring i priset. Har du speciella önskemål om en produkt så tveka inte att höra av dig. Vi uppdaterar vårat sortiment kontinuerligt, om du har önskemål om en docka vi inte har med idag, tveka då inte att höra av dig! Vi samarbetar med flera kända märken och tillverkare av sexdockor med breda sortiment och vi kan ta in dockor vid efterfrågan och ge ett bra pris.


Om våra korta sexdockor 

 • Några av våra dockor är ganska korta. Detta får inte dockorna att se ut som dvärgar eller minderåriga. 
 • En mindre storlek gör att dockorna kan hålla ett lägre pris då materialkostnaden för kroppen blir väsentligt lägre. TPE och medicinskt stål är högkvalitativa dyra material.
 • Mindre dockor är också lättare att förvara och framförallt lättare att hantera. Även de minsta storlekarna är tunga pjäser. Med tex. ryggproblem eller begränsad muskelkapacitet kan en större storlek vara omöjlig att hantera. 
 • Våra korta sexdockor är miniatyrer av vuxna människor. Alltså, ingen sexdocka vi säljer föreställer tjejer under 18 år. För att göra det extra tydligt har alla våra dockor i kategorin "korta dockor" extra stora bröst och markerade höfter. 
 • Vi är medvetna om att det existerar dockor som ska efterlikna ej myndiga personer. Vi kommer aldrig sälja sådana dockor, och vi kommer vänligen men bestämt avvisa förfrågningar om sådana dockor. 
 • Alla våra sexdockor är certifierade med CE och FDA.
 •  

  Sexleksaker för män!

  Tjejer har i alla tider av naturliga grunder haft tillgång till smidigare lösningar för egen njutning än vad män har. Nu är det dags att ta revansch! Tack vare teknikens framgång med utveckling av vagina-attrapper och material som är verklighetstrogna den mänskliga huden, så finns nu ett så gott som fullgott alternativ till sex med en tjej. Vissa tycker till och med sex med en sexdocka, även kallad "real doll", kan vara bättre än den riktiga varan. Varför undrar du kanske? 

  • Du bestämmer själv när och hur länge du vill ha sex. Inga förpliktelser eller känslor inblandade.
  • Dockorna ser extremt bra ut. Det kan vara svårt att träffa tjejer av den kalibern i verkligheten. Så kallade realdoll's har i över ett decennium utvecklats till näst intill perfektion. Många av våra dockor har kropp och utseende inspirerade av verkliga modeller. 
  • Dockorna har fantastiskt fina kroppar. Till exempel, att hitta en kort tjej med smal midja och gigantiska bröst är näst intill omöjligt om vi pratar om verkliga tjejer. 


  Andra anledningar till att köpa en sexdocka:

  • Sexdockor har under de senaste åren vuxit till en stor bransch. Många gillar att samla på dockor och har som en hobby att styla, klä upp och fota sina dockor. Det finns en hel community av entusiaster som brinner för sitt intresse av realdolls.
  • Många köper en docka för att de känner sig ensamma. En docka av bra kvalitet kan ge ljus i livet när hoppet om den perfekta partnern börjar dala. Sexdockor är bra för den allmänna manliga hälsan i samhället. 
  • Våra dockor kan även användas som skyltdockor. Det är vanligare än vad man kan tro. Dockorna är både snyggare och billigare än vad standard skyltdockor brukar vara. 
  • Dockor blir allt mer populära att användas av par. Många fantiserar om lekar på mer än två, men oro och svartsjuka sätter lätt käppar i hjulen. En sexdocka kan lösa dessa problem.
  • Män i förhållande som ligger på gränsen till otrohet kan få sina begär tillfredsställda med en sexdocka. Som vi alla vet kan det vara svårt att hålla igång sexlivet efter några år tillsammans. För att inte tala om till exempel 30 år tillsammans. Upplevelser med sexdockor kan vara det som räddar ett förhållande. 
  • Många par har upplevt att en sexdocka har skapat en bättre relation när ena parten drabbats av längre tids sjukdom eller funktionshinder. Även under graviditeten har par kunnat njuta enskilt eller tillsammans med en docka för att stötta varandra i relationen och sexlivet.
  • Utomlands har tänkandet kring sexdockor utvecklats längre än i våra nordiska länder. Där dockor kan bidra på flera sätt till en bättre vardag för handikappade och funktionshindrade som annars ofta drabbas av ensamhet eller svårighet för att uppleva vanliga relationer.  
  • Även kvinnor som fantiserar om att vara med samma kön, kan få njutning tillsammans med en vacker docka. 


  Är det pinsamt att köpa en sexdocka? Bör jag skämmas?

  ABSOLUT INTE!

  Undersökning visar att nio av tio kvinnor äger eller har ägt en sexleksak. Men på männens sida är det helt tvärt om, speciellt om vi pratar om hetero män, så har det tidigare varit väldigt ovanligt med sexleksaker. Med våra fantastiska sexdockor så kan män äntligen få sina behov tillfredsställda på ett härligare vis. Precis som kvinnor kunnat få i många många år! Vi är alla sexuella varelser och ens sexualitet och behov är inget att skämmas över. Dessutom har vi alla rätt till vårat privatliv och det får innehålla vad som helst så länge det inte går ut över andra. 

  Läs också gärna våran F.A.Q med vanliga frågor och svar! 

  Realistiska sexdockor av den bästa kvalitén till oslagbara priser! 2-4 dagars diskret leverans direkt till dörren och alltid fri frakt! Gör som tusentals nöjda svenskar och köp din sexdocka hos Docklandet! Svensk support och 100% diskret. Du kan även hämta din docka direkt hos oss i Borlänge. Välkommen!

  Hoppas denna långa informationstext var givande för dig! Om du har fler frågor
  eller funderingar, tveka då inte att höra av dig till info@docklandet.se


  Med vänliga hälsningar
  Oss på Docklandet