Leverans och betalning

Våra sexdockor levereras med DHL, PostNord, UPS eller Schenker, beroende på postort. Normal leveranstid är 2 - 4 dagar. När paketet anländer till din stad så kontaktas du av fraktagent för att boka tid för utkörning eller om du själv i vill hämta paketet. Oftast skickar vi hela dockan i ett stort paket, men ibland skickar vi huvud och kropp i varsitt paket. 

Det går bra att betala med VISA, Mastercard och American Express via Stripe's betalväxel som Docklandet.se använder för kortbetalningar. Pengarna reserveras på ditt bankkonto när du genomfört din order och dras sedan från kontot när produkten blir levererad. Det går även bra att betala med Klarna's betalningslösningar "Betala senare" eller "Dela upp". Vi erbjuder även PayPal som betalningslösning för dig som föredrar det. Stripe, Klarna och PayPal har höga krav på säkerhet och sekretess, detta gäller både för deras egna tjänster och för deras samarbetspartners. Du kan alltid känna dig helt trygg med att dina pengar och uppgifter hanteras ansvarsfullt och säkert. 

100% säkert. Våra produkter skickas från Sverige och närliggande länder. Du riskerar aldrig oväntade kostnader som tullavgift och vi har alltid fri frakt. Det tillkommer aldrig extra kostnader utöver priset på varan. Det finns heller ingen risk att någon av våra dockor fastnar i tullen. Det ordinarie priset du ser på våra dockor är vad dockorna kan kosta från andra butiker inklusive frakt och tullavgift. Du betalar alltid vårat aktuella nedsatta pris och aldrig något mer än det.

Varken Dalarna Exclusive AB eller Docklandet's namn eller logo syns på paketet. Finns heller ingenting annat som kan avslöja paketets innehåll. När köp genomförs så står det "svensk handel" eller "SHANDEL" på kontoutdraget. Alla transaktioner är krypterade och alla uppgifter skyddade. Vi på Dalarna Exclusive AB kommer aldrig lämna ut dina uppgifter. Om du vill så finns även möjlighet att betala med krypterad valuta som tex. Bitcoin.

Tyvärr är inte vårat system helt optimalt för alla.

Om du har problem i kassan med betalning så skriv gärna till oss på info@docklandet.se så svarar vi så snart som möjligt.

Klarnafungerar oftast ej för kunder som bor utanför Sverige tyvärr. En spärr som Klarna har i plattformen vi använder. Detta tycker vi är jättetråkigt. Ett sätt att använda Klarna från t.ex. Norge eller Finland är att göra en kortbetalning med ett Klarna-kort. Men det förutsätter att man har ett sådant kort såklart.

Ibland kan problem uppstå med Klarna om du har en för olika adress angiven för leverans gentemot den du har registrerad i Klarna.

Frågor om sexdockor

Ja! Våra sexdockor är fantastiskt fina, både i ansikte och kropp. Värt att tänka på är att bilderna på dockorna är tagna med bra studioljus och ibland med viss styling så som hårspray, läppglans och kläder. Vi lovar att dockan du köpt och sett bilder på är den du får levererad hem till dig. Det går alltid att själv styla dockan så den ser ut exakt som på våra bilder. Många har egna idéer runt stil och styling. 

För att få en bättre uppfattning av våra sexdockor så spana in våra fabriksbilder och även gärna våra videoklipp. Där syns det mycket bra hur dockorna ser ut! Utan studioljus, styling eller redigering.

Det går bra! Skriv till oss så skickar vi över några fler bilder. Vi har i de flesta fall bilder på dockor från fabrik tillgängligt, och vi kan även om så önskas fota kropp + huvud direkt från förpackning (vi öppnar dock inga emballage). 

Nyhet! Vi har nu en sektion med fabriksbilder.

Vissa modeller har "stående fot", sexdockan har då 3 metalltassar under vardera fot att balansera på. Dockan kan stå upp väldigt långa perioder utan att riskera att skadas av sin egen tyngd. Även de med vanlig fot kan stå upprätt en stund med något att stödja sig mot.

Dockorna värms snabbt upp av ens egen kroppsvärme. Det går även att för-värma dockan på olika vis. Smidigast är med hjälp av en elektrisk värmefilt. Andra metoder är till exempel uppvärmning med vatten eller med hjälp av en värmestav. Var försiktig med att använda för hög värme då materialen är känsliga för höga temperaturer. 

Tidigare medföljde värmestav till de flesta av våra dockor. Vi har dock stött på problem med import då hela paketet med sexdocka + tillbehör blir att betecknas som elektronik tillsammans. Detta har inneburit högre kostnader för oss vilket kan påverka priset på dockorna, och vi vill såklart bibehålla våra låga kostnader. Värmestavarna har dessutom tyvärr varit av relativt låg kvalitet jämfört med den övriga produkten. Men vissa av våra dockor har fortfarande värmestav inkluderade.

Vi ska försöka se till att ordna fler sådana dockor i framtiden. Vi vill kunna ha ett brett sortiment som tilltalar alla smaker. Anledningen att sådana dockor inte är lika vanliga som storbystade är helt enkelt att efterfrågan inte är lika stor. Det finns ett annat dilemma som berör både oss som säljer och kunder och det är att folk gärna har åsikter när det kommer till mindre byst och menar att det där handlar om en ej helt fullt utvecklad byst, med andra ord någon som kan uppfattas som minderårig. Vi kan självklart förstå att det i vissa fall kan uppfattas som så. Men kvinnor ser olika ut och precis som du säger så har ju inte alls alla vuxna kvinnor stora bröst utan många har en mindre byst. Och män har ju olika smak där också, vissa gillar stora och andra gillar mindre.

Frågor om Docklandet

Kort och gott, ja! Alla dockor i sortimentet ligger en bit under det normala marknadspriser. Det kommer vi hålla i! Vi kör även tillfälliga korta kampanjer ibland på vissa dockor, oftast när vi har högt lagersaldo på dessa produkter, eller i vissa fall när vi vill sälja slut på en produkt. Vi kör även kampanjer vid Black Friday och andra liknande tillfällen.  

Det går bra! Hör av dig till oss så hittar vi en tid som passar. Läs mer här.
Vi håller till i Borlänge och har oftast de flesta dockor i webbutiken hemma för upphämtning. 

Vi har några dockor som skadats under leverans eller varit defekta som vi säljer till lägre pris. Men vi säljer inte begagnade sexdockor. Behöver du t.ex. en eller flera dockor till ett event eller en filminspelning, så kan du få köpa de för ett rimligt pris.

Efter leverans - Problem, returer och garanti

Det är väldigt ovanligt att fel docka skickas ut. Undersök dockan försiktigt innan användning. Om något inte stämmer så fotograferar du det och hör av dig till oss. Skulle det handla om att paketet är skadat under leverans så kontaktar du först fraktagenten som levererade paketet. Det är ovanligt med fel, men skulle detta ske så har du rätt till retur eller kompensation. Läs mer om vår fraktpolicy och återbetalningspolicy i kassan. 

Vissa av våra dockor har mun och ibland även vagina försluten från fabrik. Denna "hinna" som sitter en bit in går lätt att trycka hål på med ett finger eller liknande. Det blir inga märken efter detta, det går lätt att klippa bort om det skulle bli någon liten flik på insidan.

Om din sexdocka gått sönder eller är obrukbar på grund av ett dolt fabriksfel (som du kan bevisa) så har du rätt till kompensation eller att få ett nytt exemplar skickat till dig. Detta gäller även om sexdockan är använd och du behöver inte returnera den. 

Självklart har du rätt att ångra ditt köp och returnera varan, Läs mer om köpvillkor och returer här.

Tillbehör, uppgraderingar och specialbeställningar

Tyvärr brister vi lite här. Planen är att i framtiden lägga till en sektion för tillbehör och andra relaterade produkter.

Du kan modifiera eller kombinera i princip vilken docka/kropp/huvud du vill i vårat sortiment. Du kan såklart också fråga oss om vi kan få fram andra ansikten eller kroppar. Special-modifierade dockor innebär oftast att vi lär beställa direkt från fabrik, leveranstiden landar då på mellan 3 och 6 veckor ungefär. För prisuppgifter, skriv och fråga!

Vi kan ändra;

-längd
-bröststorlek
-hudfärg
-ögonfärg
-peruk

Vi kan göra en specialbeställning från fabrik och kan då uppgradera dockan med följande;

-Extra mjuka gel-bröst
-Elektronisk uppvärmning (med usb)
-Rörelsesensorer med ljud
-Extra rörliga axlar
-Överrörligt metall-skelett (extra "vig")
-Löstagbar eller fast penis
-Löstagbar vagina
-Stående fot
-Tunga

Det går att ordna. Vi kan skapa en modell i 3D och sedan gjuta ett ansikte efter det. Detta kostar 5000 kr och leverans är ungefär 2 månader. Det som behövs inför detta är foton på huvud från så många vinklar som möjligt, med uppsatt hår. Om du vill ha ett huvud inspirerat av en känd persons utseende som du inte själv kan fota, så får du själv leta på så många bra bilder som möjligt och skicka över till oss. Vi ger dig ett exempel på hur huvudet skulle se ut (digitalt i 3D), om du är nöjd så får du göra ett köp så startar vi tillverkningen och levererar till dig. Angående kropp så har vi ett stort urval av olika typer av kroppar, inför ett köp så ger vi dig bilder på samtliga kroppar så du kan välja ut en lämplig. Tillverkningen sker genom en av våra samarbetspartners som är mycket skickliga och erfarna.