Leverans och betalning

Våra sexdockor levereras med DHL, PostNord, UPS eller Schenker, beroende på postort. Normal leveranstid är 2 - 4 dagar. När paketet anländer till din stad så kontaktas du av fraktagent för att boka tid för utkörning eller om du själv vill hämta paketet. Oftast skickar vi hela dockan i ett stort paket, men ibland skickar vi huvud och kropp i varsitt paket. 

Det går bra att betala med VISA, Mastercard och American Express via Stripe's betalväxel som Docklandet.se använder för kortbetalningar. Pengarna reserveras på ditt bankkonto när du genomfört din order och dras sedan från kontot när produkten blir levererad.

Det går även bra att betala med Klarna's betalningslösningar "Betala senare" eller "Dela upp".

Vi erbjuder även PayPal som betalningslösning för dig som föredrar det. Stripe, Klarna och PayPal har höga krav på säkerhet och sekretess, detta gäller både för deras egna tjänster och för deras samarbetspartners. Du kan alltid känna dig helt trygg med att dina pengar och uppgifter hanteras ansvarsfullt och säkert. 

Det går bra att dela upp ditt köp med antingen Klarna eller med kreditkort (VISA/Mastercard).

Det går att dela upp betalning i upp till 36 månader med Klarna. Klarna börjar oftast ta betalt en månad efter att order är lagd.

Om du betalar med kreditkort så brukar det vara räntefritt första 3 månaderna.

100% säkert. Våra produkter skickas från Sverige och närliggande länder. Du riskerar aldrig oväntade kostnader som tullavgift och vi har alltid fri frakt. Det tillkommer aldrig extra kostnader utöver priset på varan. Det finns heller ingen risk att någon av våra dockor fastnar i tullen. Det ordinarie priset du ser på våra dockor är vad dockorna kan kosta från andra butiker inklusive frakt och tullavgift. Du betalar alltid vårat aktuella nedsatta pris och aldrig något mer än det.

De ordrar som skickas från Kina fraktas i container tillsammans med många andra paket och tullas in tillsammans.

Vi på Docklandet ansvarar för din vara under hela leveransen, skulle något oväntat ske med försändelsen så löser vi det.

Varken Dalarna Exclusive AB eller Docklandet's namn eller logo syns på paketet. Finns heller ingenting annat som kan avslöja paketets innehåll. När köp genomförs så står det "svensk handel" eller "SHANDEL" på kontoutdraget. Alla transaktioner är krypterade och alla uppgifter skyddade. Vi på Dalarna Exclusive AB kommer aldrig lämna ut eller sälja vidare dina uppgifter. Om du vill så finns även möjlighet att betala med krypterad valuta som t ex. Bitcoin.

Tyvärr är inte vårt system helt optimalt för alla.

Om du har problem i kassan med betalning så skriv gärna till oss på info@docklandet.se så svarar vi så snart som möjligt.

Klarnafungerar oftast ej för kunder som bor utanför Sverige tyvärr. Detta beror på en spärr som Klarna har i plattformen vi använder. Detta tycker vi är jättetråkigt. Ett sätt att använda Klarna från t.ex. Norge eller Finland är att göra en kortbetalning med ett Klarna-kort. Men det förutsätter att man har ett sådant kort såklart.

Ibland kan problem uppstå med Klarna om du har en annan adress angiven för leverans än den du har registrerad hos Klarna.

Frågor om sexdockor

Ja! Våra sexdockor är fantastiskt fina, både i ansikte och kropp. Värt att tänka på är att bilderna på dockorna är tagna med bra studioljus och ibland med viss styling så som hårspray, läppglans och kläder. Vi lovar att dockan du köpt och sett bilder på är den du får levererad hem till dig. Det går alltid att själv styla dockan så den ser ut exakt som på våra bilder. Många har egna idéer runt stil och styling. 

För att få en bättre uppfattning av våra sexdockor så spana in våra fabriksbilder och även gärna våra videoklipp. Där syns det mycket bra hur dockorna ser ut! Utan studioljus, styling eller redigering.

Du kan också besöka oss i Borlänge! Vi har över 60 dockor uppställda hos oss.

Det går bra! Skriv till oss så skickar vi över några fler bilder. Vi har i de flesta fall bilder på dockor från fabrik tillgängligt, och vi kan även om så önskas fota kropp + huvud direkt från förpackning (vi öppnar dock inga emballage). 

Nyhet! Vi har nu en sektion med fabriksbilder.

Vissa modeller har "stående fot", sexdockan har då 3 metalltassar under vardera fot att balansera på. Dockan kan stå upp väldigt långa perioder utan att riskera att skadas av sin egen tyngd. Även de med vanlig fot kan stå upprätt en stund med något att stödja sig mot.

Dockorna värms snabbt upp av ens egen kroppsvärme. Det går även att för-värma dockan på olika vis. Smidigast är med hjälp av en värmestav och/eller elektronisk värmefilt. Var försiktig med att använda för hög värme då materialen är känsliga för höga temperaturer. 

Det finns även inbyggd elektronisk värme som tillval till sexdockor.

Vi säljer dockor av märkena WM-Doll, Irontech Doll, YL-Doll, Piperdoll, Irokebijin, Doll Forever, Starpery, Zelex, Entity Real Doll, DX Value.

Vi har även kontrakt med Gynoid, Elsa Babe och Gamelady Doll.

Vi har inte exakt alla dockor från våra samarbetspartners sortiment upplagda i vår butik, men så gott som alla. Några äldre modeller har vi skippat, men de går att beställa om så önskas!

Då vi är ett etablerat namn i dockvärlden så kan vi i princip ordna vilken docka som helst, även av andra fabrikat än de vi samarbetar med.

Frågor om Docklandet

Vi har bra och konkurrenskraftiga priser, även jämfört med internationella stora butiker. Våra svenska konkurrenter säljer dockor av lägre kvalitet till högre pris än oss. Om du har någon fundering kring en produkt som du hittat i en annan butik så kolla gärna med oss.

Vi vill inte smutskasta andra butiker, slutar bara med pajkastning. Däremot vill vi varna rejält för vissa butiker. Vi har kunder som berättat hur de trott att de köpt en fin WM-docka av en annan svensk butik och fått en fake-docka. En annan svensk återförsöljare lurade en kund att köpa en fake Gynoid-docka för 40 000 kr. När kunden fick hem dockan så visade det sig vara en billig docka värd 7000 kr.

Många butiker använder ej korrekta bilder på sina dockor. Ofta används bilder stulna från WM-Doll. Docklandet använder bara bilder som är kopplade direkt till produkten och märket i fråga.

Kort och gott, ja! Alla dockor i sortimentet ligger en bit under det normala marknadspriser. Det kommer vi hålla i! Vi kör även tillfälliga korta kampanjer ibland på vissa dockor, oftast när vi har högt lagersaldo på dessa produkter, eller i vissa fall när vi vill sälja slut på en produkt. Vi kör även kampanjer vid Black Friday och andra liknande tillfällen.  

Vi använder oss inte av rabattkoder generellt sett. De få gånger vi använder rabattkod så handlar det om oftast om en kompensation där kund själv valt rabatt på ett framtida köp istället för pengar tillbaka.

Det finns sidor på nätet som påstår sig ha rabatt-koder till Docklandet och andra butiker. Detta är fake! Dessa koder fungerar inte.

Det går bra! Vi har öppet vardagar 10:00 - 18:00. Ring eller maila gärna innan du dyker upp, men har du inte möjlighet så går det såklart bra att knacka på ändå.

Vi håller till i Borlänge och har väldigt många dockor hemma i lager för upphämtning. Om du vill titta på en docka vi inte har hemma, så kan vi i de flesta fall beställa hem den till oss med några dagars leveranstid.

Vi nås på 0735361983 eller info@docklandet.se

Vi har några dockor som skadats under leverans eller varit defekta som vi säljer till lägre pris. Det händer även att vi får returer som är helt i ny-skick som vi rear ut. Behöver du en eller flera dockor till för exempel ett event eller en fotografering så kan du få köpa dem för ett rimligt pris.

Efter leverans - Problem, returer och garanti

Det är väldigt ovanligt att fel docka skickas ut. Undersök dockan försiktigt innan användning. Om något inte stämmer så fotograferar du det och hör av dig till oss. Skulle det handla om att paketet är skadat under leverans så kontaktar du först fraktagenten som levererade paketet. Det är ovanligt med fel, men skulle detta ske så har du rätt till retur eller kompensation. Läs mer om vår fraktpolicy och återbetalningspolicy i kassan. 

Vissa av våra dockor har mun och ibland även vagina försluten från fabrik. Denna "hinna" som sitter en bit in går lätt att trycka hål på med ett finger eller liknande. Det blir inga märken efter detta.

Med vissa dockor medföljer en extra skruv för halsen. En så kallad "click-connector". Denna är till för att snabbt kunna få på och av huvudet på dockan och används oftast för uppvisning av dockor och olika huvuden, den är inte tänkt att inte användas vid fysisk aktivitet. Huvudet sitter inte fast särskillt bra med denna skruv. Den skruv som används som standard till sexdockor är gängad hela vägen och medföljer alltid med dockorna.

Om din sexdocka gått sönder eller är obrukbar på grund av ett dolt fabriksfel (som du kan bevisa) så har du rätt till kompensation eller att få ett nytt exemplar skickat till dig.

Under leverans så ansvarar Docklandet för försändelsen och om något problem skulle uppstå så tar vi hand om det. T.ex. om ditt paket skulle försvinna så kommer vi att skicka att nytt. Det är dock ovanligt att problem uppstår under leverans.

Självklart har du rätt att ångra ditt köp och returnera varan, Läs mer om köpvillkor och returer här.

14 dagars ångerrätt gäller från den dag varan mottagits.

Tillbehör, uppgraderingar och specialbeställningar

Du kan modifiera eller kombinera i princip vilken docka/kropp/huvud du vill i vårat sortiment. Du kan såklart också fråga oss om vi kan få fram andra ansikten eller kroppar. Special-modifierade dockor innebär oftast att vi lär beställa direkt från fabrik, leveranstiden landar då på mellan 3 och 6 veckor ungefär.

De flesta av våra dockor har valmöjligheter för ändringar och uppgraderingar längt ner under produktinfon!

Vi kan göra en specialbeställning från fabrik och kan då uppgradera dockan med följande;

-Extra mjuka bröst med gel-fyllning eller luft.
-Elektronisk uppvärmning (med usb)
-Rörelsesensorer med ljud
-Extra rörliga axlar
-Överrörligt metall-skelett (extra "vig")
-Löstagbar eller fast penis
-Löstagbar vagina
-Stående fot
-Tunga

Med mera! Gäller olika för olika märken.

Det går att ordna. Vi kan skapa en modell i 3D och sedan gjuta ett ansikte efter det. Detta kostar 5000 kr och leverans är ungefär 2 månader. Det som behövs inför detta är foton på huvud från så många vinklar som möjligt, med uppsatt hår. Om du vill ha ett huvud inspirerat av en känd persons utseende som du inte själv kan fota, så får du själv leta på så många bra bilder som möjligt och skicka över till oss. Vi ger dig ett exempel på hur huvudet skulle se ut (digitalt i 3D), om du är nöjd så får du göra ett köp så startar vi tillverkningen och levererar till dig. Angående kropp så har vi ett stort urval av olika typer av kroppar, inför ett köp så ger vi dig bilder på samtliga kroppar så du kan välja ut en lämplig. Tillverkningen sker genom en av våra samarbetspartners som är mycket skickliga och erfarna.

Övrigt

Tveka inte att skriva igen! Det händer att vi missar ett mail ibland, eller att vi väntar på svar från en leverantör som drar ut på tiden. Du behöver aldrig känna dig tjatig utan bättre att höra av sig för mycket än för lite. Vi nås även i direktchatten på våran Instagram.