InfoSexdockor från Docklandet 

 • Våra sexdockor håller högsta kvalitet. Det är ungefär samma kvalitet på alla våra dockor, det som skiljer dom åt mest är utseende, form och tillgänglighet på marknaden. 
 • Det är exakt samma dockor vi har som du ser till dubbla eller tredubbla priset på andra sidor. Vi är har Sveriges överlägset lägsta priser! 
 • Tillbehör medföljer alltid våra sexdockor. Kläder kan variera, oftast medföljer ett sexigt linne, inte samma kläder som på bilderna. 
 • Dockorna ser alltid lika ut i verkligheten som på bilderna. 
 • Våra dockor levereras i kartong. Vad som ligger i syns inte på utsidan. Diskret paketerat. Observera dock att paketen är relativt stora och tunga.

Allmänt om våra sexdockor

 • Vagina djup är ca 18 cm
 • Mun djup är ca 13 cm
 • Anal djup är ca 17 cm
 • Öppningarna är på insidan konstruerade på samma sätt som tex. en "fleshlight". Detta ger tillsammans med glidmedel en mycket verklighetstrogen känsla. Vid uppvärmning med tex. vatten eller en värmestav blir känslan ännu bättre. Värt att notera är att dockan "värms upp" relativt snabbt även vid vanlig användning utan hjälpmedel. 
 • Sexdockor är generellt lite mindre än vad verkliga tjejer är. Detta är ingen som påverkar verklighetskänslan över huvud taget. Trots att dockorna är lite mindre, så är de ändå väldigt stora och tunga. Prova själv att lyfta 20-30 kg så får du se. För att inte tala om de tyngsta på över 50 kg. Där krävs muskelkraft. 
 • Dockorna är tillverkade av materialen TPE och silikon och är av högsta kvalitet. Båda materialen är väldigt verklighetstrogna, både i utseende och känsla. De är dessutom väldigt slitstarka och hållbara.
 • Några av våra dockor är ganska korta. Detta får inte dockorna att se ut som dvärgar eller barn. En mindre storlek gör att dockorna kan hålla ett lägre pris då materialkostnaden i princip blir halverad, sen blir dockorna lättare att förvara och så framförallt lättare att hantera. Även de minsta storlekarna är tunga pjäser. Korta sexdockor är prisvärda nybörjardockor.
 • Våra korta sexdockor är miniatyrer av vuxna människor. Alltså, INGEN sexdocka vi säljer föreställer tjejer under 18 år.
 • För att göra det extra tydligt har alla våra dockor i kategorin "korta dockor" extra stora bröst och markerade höfter. 
 • Dockorna är certifierade med CE och FDA
 • Vi är medvetna om att det existerar sexdockor som ska efterlikna barn. Vi kommer aldrig sälja sådana dockor, och vi kommer vänligen men bestämt avvisa förfrågningar om sådana dockor. 

Är sexdockorna verkligen så snygga som de ser ut?

Du kanske har förundrats över hur fantastiskt snygga sexdockor kan vara. Det är alltid samma sexdocka på bilden som i verkligheten, dvs det du kommer få levererat vid ett köp. Värt att tänka på är att bilderna på dockorna är tagna av skickliga fotografer vilket såklart får dockorna att synas från sina bästa sidor. På vissa bilder är även dockorna ganska så stylade vilket kan göra de extremt snygga. Att det blir bättre bilder med rätt fotograf, styling och redigering gäller såväl sexdockor som människor. Du kan självklart själv styla och klä din sexdocka efter egen smak! På de bilder vi har så är de flesta dockor relativt ostylade, men några dockor är lite extra stylade och det syns oftast tydligt.
Till exempel Filippa, Jenny, Greta.  


Hur kan vi hålla så låga priser?

Du kanske har spanat in andra sidor som säljer sexdockor och blivit förundrad över priserna. Ofta säljs exakt samma dockor vi har för mellan 13 000 kr - 20 000 kr. I vissa butiker ligger de till och med på mellan 20 000 kr - 30 000 kr eller mer. Att vi kan hålla så pass mycket lägre pris beror främst på våra fantastiska samarbetspartner som vi haft förmån att träffa på plats vid fabrikerna utomlands. En annan anledning är att vi kör på ett koncept med ett relativt smalt utbud av sexdockor. På många andra sidor kan du välja mellan hundratals dockor, tiotals längder, hudfärger, bröststorlekar, ögon, mm. Detta gör att produktionen av dockorna såklart inte går lika smidigt och det blir dyrare. Vi satsar på ett noga utvalt sortiment med genuina dockor i det format som lämpar sig bäst. Men vi har också möjligheten att efter önskemål skräddarsy produkter. Tex. ändra längd, bröststorlek, hudfärg, mm. Detta kan dock medföra en ändring i priset. Har du speciella önskemål om en produkt så tveka inte att höra av dig. Vi uppdaterar vårat sortiment kontinuerligt, om du har önskemål om en docka vi inte har i våra så tveka inte att höra av dig! Vi har flera underleverantörer med breda sortiment och vi kan ta in dockor efter efterfrågan och ge ett bra pris. 


Sexleksaker för män!

Tjejer har i alla tider av naturliga själ haft tillgång till smidigare lösningar för egen njutning än vad män har. Nu är det dags att ta revansch! Tack vare teknikens framgång med utveckling av vagina-attrapper och material som är verklighetstrogna den mänskliga huden, så finns nu ett så gott som fullgott alternativ till sex med en tjej. Vissa tycker till och med sex med en sexdocka, även kallad "real doll", kan vara bättre än den riktiga varan. Varför undrar du kanske? 

 • Du bestämmer själv när och hur länge du vill ha sex. Inga förpliktelser eller känslor inblandade.
 • Dockorna ser extremt bra ut. Det kan vara svårt att träffa tjejer av den kalibern i verkligheten. Så kallade realdolls har i över ett decennium utvecklats till näst intill perfektion. Många av våra dockor har kropp och utseende inspirerade av verkliga modeller. 
 • Dockorna har fantastiskt fina kroppar. Till exempel, att hitta en kort tjej med smal midja och gigantiska bröst är näst intill omöjligt om vi pratar om verkliga tjejer. 


Andra anledningar till att köpa en sexdocka:

 • Sexdockor har under de senaste åren vuxit till en stor bransch. Många gillar att samla på dockor och har som en hobby att styla, klä upp och fota sina dockor. Det finns en hel community av entusiaster som brinner för sitt intresse av realdolls!
 • Många köper en docka för att de känner sig ensamma. En docka av bra kvalitet kan ge ljus i livet när hoppet om den perfekta partnern börjar dala. Sexdockor är bra för den allmänna manliga hälsan i samhället. 
 • Våra dockor kan även användas som skyltdockor. Det är vanligare än vad man kan tro! Dockorna är både snyggare och billigare än vad standard skyltdockor brukar vara. 
 • Dockor blir allt mer populära att användas av par. Många fantiserar om lekar på mer än två, men oro och svartsjuka sätter lätt käppar i hjulen. En sexdocka kan lösa dessa problem!
 • Män i förhållande som ligger på gränsen till otrohet kan få sina begär tillfredsställda med en sexdocka. Som vi alla vet kan det vara svårt att hålla igång sexlivet efter några år tillsammans. För att inte tala om till exempel 30 år tillsammans! Upplevelser med sexdockor kan vara det som räddar ett förhållande. 
 • Även kvinnor som fantiserar om att vara med samma kön, kan få njutning tillsammans med en vacker docka. 


Är det pinsamt att köpa en sexdocka? Bör jag skämmas?

ABSOLUT INTE!
Undersökning visar att nio av tio kvinnor äger eller har ägt en sexleksak. Men på männens sida är det helt tvärt om, speciellt om vi pratar om hetero män, så har det tidigare varit väldigt ovanligt med sexleksaker. Med våra fantastiska sexdockor så kan män äntligen få sina behov tillfredsställda på ett härligare vis. Precis som kvinnor kunnat få i många många år! Vi är alla sexuella varelser och ens sexualitet och behov är inget att skämmas över. Dessutom har vi alla rätt till vårat privatliv och det får innehålla vad som helst så länge det inte går ut över andra. 

 Hoppas denna långa informationstext var givande för dig! Om du har fler frågor
eller funderingar, tveka då inte att höra av dig till info@docklandet.se


Med vänliga hälsningar
/
Oss på Docklandet