InfoSexdockor från Docklandet 

 • Våra sexdockor håller högsta kvalitet. Det är ungefär samma kvalitet på alla våra dockor, det som skiljer dom åt är utseende, form och tillgänglighet på marknaden. 
 • Det är exakt samma dockor vi har som du ser till dubbla eller tredubbla priset på andra sidor. Vi är har marknadens överlägset lägsta priser! 
 • Tillbehör medföljer alltid dockorna. Ibland skickar vi med extra presenter som inte står med i produktbeskrivningen. Kläderna kan variera, oftast är de inte samma kläder som på bilderna. 
 • Dockorna ser alltid lika ut i verkligheten som på bilderna. 
 • Våra dockor levereras i kartong. Vad som ligger i syns inte på utsidan. Diskret paketerat. Observera dock att paketen är relativt stora och tunga.

Allmänt om våra sexdockor

 • Vagina djup är ca 18 cm
 • Mun djup är ca 13 cm
 • Anal djup är ca 17 cm
 • Öppningarna är på insidan konstruerade på samma sätt som tex. en "fleshlight". Detta ger tillsammans med glidmedel en mycket verklighetstrogen känsla. Vid uppvärmning med tex. vatten eller en värmestav blir känslan ännu bättre. 
 • Dockorna är generellt lite lättare i vikten än vad verkliga tjejer är. Detta är ingen som påverkar känslan över huvud taget. Trots att dockorna är lite lättare, så är de ändå ganska tunga. Prova själv att lyfta 20-30 kg så får du se. 
 • Några av våra dockor är ganska korta. Detta får inte dockorna att se ut som dvärgar eller barn. Utan gör dockorna mest lättare att hantera. 
 • Dockorna är oftast tillverkade av medicinsk TPE eller silikon. Båda materialen är väldigt verklighetstrogna, både i utseende och känsla. De är dessutom väldigt slitstarka och hållbara.
 • INGA av våra dockor föreställer tjejer under 18 år.
 • Dockorna är certifierade med CE och FDA

Hur kan vi hålla så låga priser?

Du kanske har spanat in andra sidor som säljer sexdockor och blivit förundrad över priserna. Ofta säljs exakt samma dockor vi har för mellan 13 000 kr - 19 000 kr. I vissa affärer ligger de till och med på mellan 20 000 kr - 30 000 kr eller mer. Att vi kan hålla så pass mycket lägre pris beror främst på våra fantastiska samarbetspartner som vi haft förmån att träffa på plats vid fabrikerna utomlands. En annan anledning är att vi kör på ett koncept med ett relativt smalt utbud av produkter. På många andra sidor kan du välja mellan hundratals dockor, tiotals längder, hudfärger, bröststorlekar, ögon, mm. Detta gör att produktionen av dockorna såklart inte går lika smidigt och det blir dyrare. Vi satsar på ett noga utvald sortiment med genuina dockor som i det format som lämpar sig bäst. Men vi har också möjligheten att vid önskemål skräddarsy produkter. Tex. ändra längd, bröststorlek, mm. Detta kan dock medföra en ändring i priset. Har du speciella önskemål om en produkt så tveka inte att höra av dig. 


Sexleksaker för män!

Tjejer har i alla tider av naturliga själ haft tillgång till smidigare lösningar för egen njutning än vad män har. Nu är det dags att ta revansch! Tack vare teknikens framgång med utveckling av vagina-attrapper och material som är verklighetstrogna den mänskliga huden, så finns nu ett så gott som fullgott alternativ till sex med en tjej. Vissa tycker till och med sex med en sexdocka, även kallad "real doll", kan vara bättre än den riktiga varan. Varför undrar ni kanske? 

 • Du bestämmer själv när och hur länge du vill ha sex. Inga förpliktelser eller känslor inblandade.
 • Dockorna ser extremt bra ut. Det kan vara svårt att träffa tjejer av den kalibern i verkligheten.
 • Dockorna har dessutom fantastiskt fina kroppar. Till exempel, att hitta en kort tjej med smal midja och gigantiska bröst är näst intill omöjligt om vi pratar om verkliga tjejer. 


Andra anledningar till att köpa en sexdocka:

 • Den kanske främsta anledningen att folk köper dockor är ensamhet. En docka av bra kvalitet kan ge ljus i livet när hoppet om den perfekta partnern börjar dala. Sexdockor är bra för den allmänna manliga hälsan i samhället. 
 • Våra dockor kan även användas som skyltdockor. Det är vanligare än vad man kan tro! Dockorna är både snyggare och billigare än vad standard skyltdockor brukar vara. 
 • Dockor blir allt mer populära att användas av par. Många fantiserar om lekar på mer än två, men oro och svartsjuka sätter lätt käppar i hjulen. En sexdocka kan lösa dessa problem!
 • Män i förhållande som ligger på gränsen till otrohet kan få sina begär tillfredsställda med en sexdocka. Som vi alla vet kan det vara svårt att hålla igång sexlivet efter några år tillsammans. För att inte tala om till exempel 30 år tillsammans! Upplevelser med sexdockor kan vara det som räddar ett förhållande. 
 • Även kvinnor som fantiserar om att vara med samma kön, kan få njutning tillsammans med en vacker docka. 


Är det pinsamt att köpa en sexdocka? Bör jag skämmas?

ABSOLUT INTE!
Undersökning visar att nio av tio kvinnor äger eller har ägt en sexleksak. Men på männens sida är det helt tvärt om, speciellt om vi pratar om hetero män, så har det tidigare varit väldigt ovanligt med sexleksaker. Med våra fantastiska sexdockor så kan män äntligen få sina behov tillfredsställda på ett härligare vis. Precis som kvinnor kunnat få i många många år! Vi är alla sexuella varelser och ens sexualitet och behov är inget att skämmas över. Dessutom har vi alla rätt till vårat privatliv och det får innehålla vad som helst så länge det inte går ut över andra. 


Hoppas denna långa informationstext var givande för dig! Om du har fler frågor eller funderingar, tveka då inte att höra av dig till info@docklandet.se


Med vänliga hälsningar
/
Oss på Docklandet