0

Din varukorg är tom

Docklandet vs Kina?!

Troligen sexdock världens mest vanliga fråga är såklart varför skall man köpa hos X istället för Z och är det verkligen någon skillnad? Som de flesta förstår kommer i princip alla dockor från Kina som är världens störta tillverkare av allt från vanliga dildos till exklusiva sexdockor. Så vad är då skillnaden? Det är just denna fråga vi skall försöka reda ut så kort och enkelt som möjligt.

Alibaba, AliExpress och eBay m fl,

Du har googlat eller sökt dig fram och nu hittat sexdockor från några hundra dollar upp till fler tusen dollar men de ser ju lika ut på bilderna? Naturligtvis handlar det om samma bilder som ofta härstammar från ursprungliga tillverkaren. I Kina finns varken konsumentköplag, upphovsrätt eller patent på samma sätt som vi i övriga världen har, detta medför att det går säga och visa lite precis vad man vill. Så låt dig inte luras och bli bestulen av en tjuv på dessa ovan sidor eller motsvarande.

Bilderna,

Har du nånsin öppnat locket på din hamburgare och tänkt den här ser precis lika snygg och god ut som på menyn eller i tv reklamen? Troligen inte, vilket leder oss till bilderna på sexdockor. Dessa är stylade, ofta extra sminkade eller rent av målade extra noga för just sticka ut. De har ofta både en stylist, makeup artist och en professionell fotograf i en studio fylld med rekvisita och kläder samt special ljus och kameror. Deras mål är att skapa illusionen av att dockan är levande och ser så bra ut som möjligt.

Vi på Docklandet jobbar därför löpande med att ta fram egna eller alternativa bilder på våra dockor för att ge dig som kund en realistiskt bild av vad du får. Detta visar vi t ex på den väldigt populära dockan Rosie som vi även presenterar under våra bilder direkt från fabriken som återger dockan i helt olika miljöer och ljus. Vi har även filmklipp på Rosie under våra videoklipp.

Kvaliteten,

Generellt sett är ju alla dockor tillverkade av samma materialen som består av TPE och Silikon men det finns olika nivåer samt tekniker som används när dessa material blir till dockor. När det kommer till själva konstruktionen har ofta många billiga kina fabriken valt enklare skelett medans de mer exklusiva märkena har egen utvecklade lösningar gjorda i medicinsk speciellt metall.

Det medför att rörligheten och livslängden samt hållbarheten skiljer sig markant mellan dockorna vilket då inte syns utanpå dockan eller på bilderna. Alla sidor utlovar dessutom alltid 100% garantier och bästa kvalitet oavsett ursprung. Vilket naturligtvis inte stämmer.

Skillnaden,

Det är här som en av de stora skillnaderna kommer fram. Docklandet har ett växande utbud av utvalda dockor som noggrant kontrollerats genom hela kedjan från tillverkning i fabrik till dig som kund. Vi ger även 14 dagars öppet köp (läs mer) och garantera att du får bästa möjliga docka till marknadsledande låga priser. Vi kan göra detta genom att ha direkt kontakt och i många fall själva besöka och utvärdera varje fabrik och dock modell på plats. Något som du aldrig kommer kunna hitta utomlands på dessa olika sälj sidor från Kina.

Docklandet vs Märke,

Vi jobbar med både prisvärda egna utvalda dockor och de största aktörerna inom exklusiva märken av dockor. Detta är för att kunna ge ett brett utbud av kvalitets dockor men även möjligheten att designa din egen docka efter tycke och smak. Vidare har flera av de stora märkena funktioner som inte återfinns i andra dockor. Kika gärna in under t ex WM-Doll och IronTech för att se mer kring vad dessa märken erbjuder. Genom att erbjuda båda har vi gett dig som kund fria valmöjligheter som sträcker sig över hela prisnivån av kvalitets dockor.

Exempel,

Här nedan ser du bilder på två populär dockor som illustrerar skillnaderna mellan olika parter.
 
 
Vänster har vi produkt bild, mitten bild från fabriken och till höger en kopia från kina beställning.
 
Här är vår utvalda och kvalitetskontrollerade docka av samma modell Kim.
 
Detta är ett skräckexempel från kund som visar skillnad mellan produktbilder och vad han fick,
när han valde att köpa direkt från Kina istället för att handla på Docklandet!
 
Produkt bild från original tillverkare, original fabriksbild och en kina kopia såld som original.
 
Fabriksbilder på vår utvalda och kvalitetskontrollerade docka Anna av samma modell.