0

Din varukorg är tom

En kund packar upp…

Vi fick nyligen in ett mail med bilder och berättelse från en kund som precis fått hem sin första docka. Det var så positiv och kul att vi tycker det passar här, vi får ju löpande in hundratals positiva mejl men just det här var med både bilder och feedback vilket vi uppskattar lite extra.

Hej Docklandet,
Så bara 2 dagar senare kommer äntligen mitt paket. Då detta är mitt första köp efter bara kollat på er sida samt mejla med er kundtjänst är jag super nyfiken på det hela.

Låda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter att man sprättat upp lådan ser man att allt är bra och smidigt packats med mina extra val överst. Jag valde att köpa en lite egen modell och även extra peruker för att kunna byta stil på henne snabbt.

Peruker Peruker Peruker

TillbehörFiltHuvud

Min docka kom med en mörk peruk och ett fantastiskt ansikte med mörka ögon så en riktig skönhet från medelhavet precis som ens sommar romanser från förr i tiden semester resor.
Jag köpte även till en blond och en rödaktig peruk, för att kunna ändra hennes stil.

Kroppen

Så dockan kommer väldigt bra inslagen och redan vi första stunden känns hon stabil samt är väldigt fin. Trotts all information om skillnader mellan produkt bilder och verkligheten är hon väldigt lik och riktigt fin kvalitet.

Mörka tjejen

När jag väll fått på henne lite kläder och fått i ordning håret känns hon som långt över förväntan.

Blonda dockan

Det är också riktigt kul att genom prova annan peruk och kläder så blev hon helt plötsligt en annan docka och ger en mycket framtida glädje.

Dock vill jag lite kort berätta för er på Docklandet att jag så här efter mitt första köp inser att vikten är precis som ni nämnt mer märkbar än jag trott. Det är verkligen ställa in henne i en inställning och sen använda den för det går inte byta snabbt och slänga om kring henne ifall man inte hänger på gymmet i massor. Jag skulle nog kollat mer på era lite dyrare dockor med uppgraderade skelettet och andra fina finesser. Men måste ju börja med något nånstans innan man köper det bästa liksom.

Kvalitet på dockan är riktigt bra men svårt med att jämföra med andra då man inte sett dem mer än på er hemsida. Jag kommer definitivt återkomma till er med fler köp när jag fått mer känsla för dockan jag precis fått hem.

Mvh
XXXXX (Nöjda kunden)