0

Din varukorg är tom

Nybörjare eller nyfiken?

Så du hittar hit i egenskap av nybörjare eller helt enkelt nyfiken på vad sexdockor egentligen är.
Dessa dockor har olika syfte för olika typer av kunder men vad som är gemensamt för alla är att det är en spännande värld och något som finns hos alla typer av människor. Utomlands är det mycket mer vanligt än här i våra nordiska delar. Det handlar ju i många fall om ett sätt att leva ut sexuella fantasier eller behov men för många är det en kultur med samlare och entusiastisk intressen.

En docka kan innebära olika saker för olika användare som även under tiden gång ständigt förändras. Där första köpet ofta leder vidare till fler eller andra val.

Mer om dockor i allmänhet hittar du här.

Vad ska man välja?

Det är en svår fråga men låt oss utforska det tillsammans. Du kan hitta mycket mer information om de respektive olika dockorna under deras kategori eller märke. Vi har dockor av korta, mellan och långa modeller där vi har ett noga urval av egna dockor blandat med kända exklusiva märken.

Storlek och stil?

För de som samlar är ofta korta dockor ett vanligt val där det ofta även blir unika utseende eller hämtade från egna eller andras fantasier så som manga och anime utseende.

För de som vill använda sina dockor sexuellt är oftast valet mellan då det innebär att du har mer verkliga proportioner utan att det skall upplevas som svårt att hantera. Här finns också ett brett urval som täcker lika många stilar som vi själva är olikartade.

Sen har vi långa dockor som allt som oftast är kopior på verkliga modeller där allt återges i naturliga storlekar utom just vikten. För att underlätta hanteringen och möjligheten att ändra dockans positioner. Dessa dockor utgör allt från sällskap till agera modeller hos fotografer och designers. Men är även väldigt populära som rena flickvänner och sällskap på alla plan såväl sexuellt som i soffan framför Netflix en fredag. (Fördelen är att här behöver man inte bråka om popcornen ska va saltade eller med smör.)

Har du fler frågor kika gärna in under vår F.A.Q eller kontakta oss men vi kan också varmt rekommendera ett besök i vårt egna showroom med massor av dockor uppställda.