0

Din varukorg är tom

Blogg om Sexdockor

Sexdockor-bloggen på Docklandet

Här kommer vi hädanefter att posta inlägg rörande sexdockor, allt ifrån de senaste nyheterna till artiklar om andra dock-entusiaster eller om hur du tar hand om din sexdocka. Vi har tidigare skrivit blogg-artiklar om sexdockor på våran Instagram men kommer nu mer även posta inlägg här i webbutiken. 

Idag finns det så vitt vi vet inga riktiga bloggar om sexdockor i Sverige, även fast det finns en hel del dock-entusiaster. Vi följer några på Instagram och kul att se hur folk klär upp sina dockor eller hittar på roliga scenarier som de sätter sina dockor i och fotar. Men som bekant består Instagram mest av bilder så vi tänker att här på Docklandet.se så kommer vi ha en renodlad klassisk blogg med både bilder och bra texter. Med 100% fokus på sexdockor, eller ja, stora dockor av TPE eller silikon (dockorna behöver ju nödvändigtvis inte vara för sex alla gånger). 

För oss av den lite äldre skolan kanske ordet blogg skär i ögonen lite. Men snöa inte in på det! Vi kan även kalla detta en nyhetssektion av Docklandet eller varför inte Docklandets levande dagbok. Skämt och sido. En blogg om sexdockor är perfekt för oss för att samla information, nyheter och annat som kan vara svårt att få in på andra platser i butiken.